Isteri Mat Yo Gaduh Dengan Security Guard (Full Video)

Isteri Mat Yo Gaduh Dengan Security Guard (Full Video) | Ramai yang sudah mengetahui akan video isteri Norshahrul Idlan Talaha  ataupun popular dengan gelaran Mat Yo bergaduh dengan pegawai keselamatan.

isteri mat yo gaduh dengan pak guard, isteri mat yo, gambar isteri mat yo, isteri mat yo marah security guard, isteri mat yo bergaduh dengan pegawai keselamatan, video isteri mat yo gaduh, video lengkap isteri mat yo gaduh, isteri mat yo bergaduh dengan pak guard, gambar isteri mat yo bergaduh dengan pegawai keselamatan

Menurut sumber, isteri Mat Yo gaduh dengan pak guard atas sebab kesalahan parking dimana, isteri Mat Yo, iaitu (gambar) Shahrul Aisya cuba untuk menang dan menyalahkan pegawai keselamatan tersebut.

isteri mat yo gaduh dengan pak guard, isteri mat yo, gambar isteri mat yo, isteri mat yo marah security guard, isteri mat yo bergaduh dengan pegawai keselamatan, video isteri mat yo gaduh, video lengkap isteri mat yo gaduh, isteri mat yo bergaduh dengan pak guard, gambar isteri mat yo bergaduh dengan pegawai keselamatan
Di dalam video tersebut juga, terlihat Mat Yo diluar kereta hanya mampu berdiri dan tidak melakukan apa-apa tindakan semasa pergaduhan antara isterinya dan pegawai keselamatan tersebut.

Baca Juga : Kenyataan Saksi Kejadian Isteri Mat Yo Gaduh Dengan Sekuriti Guard

Dibawah adalah video gaduh isteri Mat Yo dan pegawai keselamatan yang diambil dari laman Youtube.



Quote:
biadap betol pompuan ni..agak2 la nak marah pun


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH


5 Responses to "Isteri Mat Yo Gaduh Dengan Security Guard (Full Video)"

  1. some people are just too stupid to insult..

    ReplyDelete
  2. Subbahanallah...betapa kejinya perangai seorang wanita yang mendakwa dirinya seorang kerabat diraja. Memalukan sungguh...yang dayus tu suami you bukan pakcik guard tu sbb walaupun dah berumur masih bekerja utk mencari rezeki yang halal. Aku ingat Nepal rupanya lelaki dayus yang hanya mampu melihat isterinya memaki hamun seorang lelaki tua...3 golongan yang tidak akan tergolong sebagai umat Rasulallah...1)Manusia/Makhluk yang tidak menghormati orang2 tua.
    2) Tidak menghormati golongan ilmuan Islam.
    3) Tidak menghormati serta mengasihi golongan muda.

    ReplyDelete
  3. Yea...yea aku ingat Nepal tadi rupenyer Mat Yo...tupun orang bagitau. Manalah aku kenal sape die tu...tambahan lak perangai bini Nauzubillah...didik sikit bini kau jgn sampai orang gelar kat kau suami dayus nanti.

    ReplyDelete
  4. Ini semua poyo la,memang kurang aja betol bini ko matyo,ko jangan lalai matyo dlam dunia bola sepak,sekali2 ko jumpe ustaz,ko tanye mcm mane nak jage bini and cre beckap sopan ngan orang tue,moga ko kenak blasah lah ngan ALLAH.

    ReplyDelete
  5. Kesian pula kat laki dia, sebab bini x tau jaga mulut, suami pun dapat malu. Wahai perempuan, belajarlah kawal diri, kau tu bukannya kuat pun. Nasib baik jumpa pakcik tu, kalau security guard yg jahat, taulah ko.

    ReplyDelete