Website Baru Untuk Download Movie Percuma

Website Baru Untuk Download Movie Percuma | Sebelum ini aku ada membuat entri mengenai Website Untuk Download Movie Percuma , namun setelah beberapa tahun, akhirnya website tersebut sudah di removed oleh SKMM.

Justeru itu, aku telah mencari beberapa lagi senarai website yang menawarkan perkhidmatan serupa. Terdapat 4 website download movie percuma yang telah aku jumpa dan yang pastinya menggunakan hosting muat turun yang laju.

Website pertama yang ingin aku nyatakan disini ialah web Jacrew.com. Web ini adalah sebuah web kedua selepas website Jieazzmovie.net. Rasanya admin masih sama cuma mereka membuat website dengan nama baru dan paparan interface masih sama seperti di Jieazzmovie.net. Di laman web Jacrew.com ini juga terdapat pelbagai movie melayu dan inggeris yang popular.

website download movie percuma, download movie percuma, web download movie free, web download, jacrew, website jieazz baru, website download movie english free, where to download movie free, movie free download, download movie free here
Screenshot Jacrew.com
Website kedua pula adalah kegeraman aku,iaitu Loadzoom.com. Website ini menyediakan pelbagai movie inggeris yang popular sama ada yang pecah panggung ataupun cuma di kaca televisyen. Mengikut pemahaman aku, Loadzoom.com ini ditubuhkan pada 24 Sept 2011 namun bukan dikelolakan oleh rakyat Malaysia. Sekiranya anda suka mendownload movie english dan aksi, disini lah tempat nya. Tambahan pula, pautan yang disediakan adalah banyak dan mudah untuk di download.

website download movie percuma, download movie percuma, web download movie free, web download, jacrew, website jieazz baru, website download movie english free, where to download movie free, movie free download, download movie free here
Screenshot Loadzoom.com
Website ketiga pula ialah Hnmovie.com. Website ini seperti Loadzoom.com dikelolakan oleh orang luar dan terdapat banyak cerita inggeris yang disediakan disini. Sekiranya website Loadzoom.com tidak ada movie yang anda cari, Hnmovie adalah alternatifnya. Bagi aku, website ini banyak menyediakan cerita yang aku sendiri tidak pernah dengar.

website download movie percuma, download movie percuma, web download movie free, web download, jacrew, website jieazz baru, website download movie english free, where to download movie free, movie free download, download movie free here
Screenshot HNmovie
Website ke-4 pula ialah Pencuri Movie. Website ini menyediakan pelbagai jenis movie, drama melayu dan juga drama luar negara yang pastinya menarik. Selain itu, website Pencuri Movie ini dikelolakan oleh anak watan Malaysia sendiri.

website download movie percuma, download movie percuma, web download movie free, web download, jacrew, website jieazz baru, website download movie english free, where to download movie free, movie free download, download movie free here,loadzoom.com, jieazz.net,jacrew.com,hnmovie.com,download porn percuma, pencurimovie.cc, pencuri movie.com, download drama korea percuma, website download free
Screenshot Pencuri Movie

Yang terakhir pula ialah website AwesomeDL. Website ini pula memaparkan pelbagai siri rancangan TV yang menarik dan boleh ditonton serta didownload online. Antara siri popular yang terdapat di dalam website ini adalah seperti Supernatural Season 9, Teen Wolf Season serta Vampire Diaries.

website download movie percuma, download movie percuma, web download movie free, web download, jacrew, website jieazz baru, website download movie english free, where to download movie free, movie free download, download movie free here,loadzoom.com, jieazz.net,jacrew.com,hnmovie.com,download porn percuma, pencurimovie.cc, pencuri movie.com, download drama korea percuma, website download free

Itu sahaja buat kali ini. Harap link dan pautan website ini dapat membantu anda semua mencari movie untuk di download.



Quote:
no komen


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH


16 Responses to "Website Baru Untuk Download Movie Percuma"

  1. Owh jumpa gak website jieazz ingat kan jieazz dh tutp selama2 nya..terbaikkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm mne nak download kat jieazz tu ?

      Delete
  2. x de un yang jacrew.com.....kene block lagi ke??huhu

    ReplyDelete
  3. loadzoom tu nk donlot cane ea? xbole pon..asik kne reg gune no crdt card je :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana perlu regsiter ape2 pun..klik link movie yang nak download.pastu cari la server yang diingini..nak download laju dan cepat pilih hosting tulus "Billionuploads" klik link billionuploads dan klik "skip add" dan bila dah keluar kat page billionupload cari button kaler biru kecik dengan perkataan "Download or Watch" jangan cari butang lain.tapi kena isis captcha dulu.bila dah keluar page baru. tekan kt tulisan tulis "Download" (bawah anak panah hijau) tapi untick dulu tanda right kat bawah tu.kalau tak nnt slow. harap membantu

      Delete
  4. loadzoom pon tak boleh buka sekarang..

    ReplyDelete
  5. semua website dah x boleh bukak...

    ReplyDelete
  6. nk bka boleh jer.. korg set kn DNS : jd 8.8.8.8 , 4.4.8.8

    ReplyDelete
  7. kenape x bl download

    ReplyDelete
    Replies
    1. loadzoom punya sites dah tadak kena remove kea?

      Delete
  8. pencuri movie tu nak download cenna ah?

    ReplyDelete
  9. tau dah mesti ada back up...terbaik!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. tak boleh download pun :/

    ReplyDelete