Borang Online Rebat RM200 Telefon Pintar

Borang Online Rebat RM200 Telefon Pintar | Pendaftaran bagi mendapatkan rebat RM200 untuk telefon pintar (smartphone) sudah boleh dilakukan secara online bermula 1 Januari 2013 yang lalu. Walaupun agak lambat untuk aku menulis tentang hal ini, tapi disebabkan masih ramai yang tidak tahu, jadi aku akan berkongsi cara untuk mendapatkan rebat RM200 telefon pintar tersebut. Tapi ingat, skim ini berlandaskan siapa cepat dia dapat. Jadi,cepat-cepat lah mendaftar ok.

cara daftar rebate Rm200 telefon pintar,borang online rebat handphone,borang online rebat,cara daftar telefon pintar,borang online handphone


Diantara syarat-syarat untuk memohon adalah seperti berikut :
  • Hanya untuk rakyat Malaysia yang berumur dari 21-30 tahun
  • Pendapatan bulanan adalah sebanyak RM3,000 dan ke bawah
  • Model telefon pintar yang dipilih tiada had harga
  • Setiap Belia hanya layak untuk membeli satu telefon pintar
  • Pelanggan boleh menggunakan jalur lebar mudah alih mereka yang sedia ada atau memohon untuk pakej baru
  • Pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memohon

Cara-cara memohon Rebat RM200 smartphone :
  1. Layari website seperti dibawah

  2. Isi borang permohonan online tersebut selengkapnya.

  3. Setelah selesai, sila cetak slip pendaftaran untuk digunakan ketika menebus di pengedar telekomunikasi yang sah nanti.

  4. Semak emel anda untuk tahu permohonan berjaya atau tidak setelah 7 hari bekerja
cara daftar rebate Rm200 telefon pintar,borang online rebat handphone,borang online rebat,cara daftar telefon pintar,borang online handphone
Contoh Slip Pendaftaran 

Cara Untuk Menebus Rebat RM200

Untuk menebus rebat tersebut, anda perlu membawa baucer yang anda print tadi ke mana-mana pengedar telekomunikasi yang sah dan sila bawa bersama salinan kad pengenalan. Untuk melihat senarai wakil penjual yang sah, sila layari https://komunikasibelia.skmm.gov.my/plain/dealer.html

Slip yang anda print akan luput sebulan dari tarikh anda daftar. Jadi anda diminta tidak lambat untuk menebus baucer tersebut. Selain itu permohonan rebat dibuka dari 1 Januari 2013 sehingga 31 Disember 2013.

cara daftar rebate Rm200 telefon pintar,borang online rebat handphone,borang online rebat,cara daftar telefon pintar,borang online handphone


Sekiranya masih terdapat pertanyaan, korang boleh tinggalkan komen dibawah.


--------------------
Info Lanjut
-------------------------------





Quote:
Selalunya lepas daftar terus dapat keputusan. Jadi cepat-cepat lah daftar tau!


_____________

Kalau korang dah baca, klik "Like" kat bawah ni ye :

0 Response to "Borang Online Rebat RM200 Telefon Pintar"

Post a Comment