Wordless Wednesday #4

ASSALAMUALAIKUM...

Hari tanpa kata untuk hari ini...

facebook woman,facebook untuk perempuan,awek facebook,perempuan lawan lelaki di facebook
Woman VS Man

Kenapa mesti macam ini ?? 

Kalau suka sila klik +1 ye :

11 Responses to "Wordless Wednesday #4"

  1. xperlu knape. kene trime jer hakikat..hakhak

    ReplyDelete
  2. perempuan tu banyak tarikan tu pasal la camtu. laki lak kalau nak camtu taruk la gambar yang macho sikit nanti mungkin dapat kot

    ReplyDelete
  3. diorang kan bnyk ckp.. hahahha

    jom baca kejap=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

    ReplyDelete
  4. itu untuk pmpuan yg cun je.. yg x cun jgn haraplah.. huhu..

    ReplyDelete
  5. haha...sebab perempuan peramah kott...:P

    ReplyDelete
  6. biasalah..perempuan..sebab tu kena jaga akhlak masa guna facebook & masa online.kalau x ramai laki yg kurang sedar diri berminat.mungkin jugak sebab kuat shopping kut..ramai orang nak promote barang kat pompuan.


    Wira Chomel recently posted Tutorial Origami Comel #1: Bagaimana Membuat Origami Katak Comel

    ReplyDelete
  7. reza al-razi..betul...sokong sgt...haha..mcm fb sye la
    sunyi sepi..haha

    ReplyDelete
  8. @Cik Atin Bubbly hahaha. dia cakap utk pmpuan tak cun je? cik atin ni cun pe :P

    ReplyDelete
  9. Hahahaha....

    Keren-keren.... :)

    Berkunjung ya.... :)

    ReplyDelete
  10. hhahaha
    ini mmg 100% betuil nie..
    terasa aku sbagai lelaki

    ReplyDelete