Teknik Gambar Fotografik Yang Menarik


ASSALAMUALAIKUM...

Entri kali ini aku nak berkongsikan beberapa gambar lucah yang aku jumpa di internet masa sedang blogwalking.Gambar-gambar ini boleh dikatakan aneh juga lah sama kategori dengan entri lama aku berkenaan Burger Godzilla Baik Punya serta 5 Tandas Aneh di Dunia dulu tu.Gambar-gambar ini semuanya diambil pada waktu dan timing yang sangat tepat.Itu yang membuatkannya nampak menarik..Jadi tanpa berlengah lagi, jom layan ye.

1. Hukuman kalau mendera haiwan.Kena berak beb!
gambar aneh,gambar pelik 2011,gambar budak diberak burung,gambar skill photography yang menarik,perfectlytimedpictures.com,gambar yang lucu

2. Agak-agak mamat tu selamat ke tidak ?
gambar ombak besar di tepi pantai,gambar rumah api yang elik,warga emas meninggal dirumah api,gambar rumah api usang,skill gambar yang terbaik

3. Errkk.Muka disumpah menjadi kaki ?
gambar manusia berkepala kaki,gambar aneh kepala orang,Dungdren di Himalaya,gambar atlit gimnastik yang disumpah,kaki menjadi kepala manusia

4. Pancung kepalaaa..!!
gambar patung berkepala manusia,gambar aneh 2011,gambar pemancung kepala manusia,gambar aneh tapi benar,gambar aneh haiwan,koleksi gambar aneh,gambar aneh dilangit

5. Sila bawa plastik beg ketika main Roller Coaster
muntah ketika naik roller coaster,gambar yang menjijikkan,koleksi gambar muntah Malaysia,koleksi gambar jijik 2011,gambar aneh yang jijik dan lucah,gambar lucah yang pelik

6. Kalau dah namanya lelaki tu kan. Hahaha
gambar awek cute tunjuk bontot,gambar awek comel nampak lurah,gambar seksi artis barat,gambar lucah artis kita,gambar lelaki yang gila seks,gambar seks 2011


Traffik Percuma ke Blog Anda | Cara Mudah Buat Backlinks | Lajukan Buffering Youtube Anda

Aku diakui, seni fotografik yang mantap, memang mampu menghasilkan gambar yang hebat.Betul tak ?.Jadi sesiapa yang memiliki ilmu fotografik tu,gunakan ilmu anda sebaiknya ye.Jangan buat yang bukan-bukan pula.


P/S: Semua gambar di ambil dari web www.perfectlytimedphotos.com ye..

Kalau suka sila klik +1 ye :

17 Responses to "Teknik Gambar Fotografik Yang Menarik"

  1. fuhh ! gambar no.5 tuu mmg nak muntah den tengok dia muntaah . HAHHA ! bole eaa muntaa macam tuu . betol2 ta tahan tuuh . haihh . APTB (:

    ReplyDelete
  2. awok baghu je berjinak2 dengan DSLR ni....
    banyak ndak belajo trick2 dan tips 'nembak ' ni...

    ReplyDelete
  3. @beluncas ^.^ hahaha..banyak makan cencaluk kot..tu yg muntah giler banyakk hahah

    ReplyDelete
  4. @D_08 hahah..ade DSLR ke..mmg best la kalau snap foto...cun je gambarnye

    ReplyDelete
  5. HAHAx ! penangan cencalukk ! patotlaaa cair semacam .. yang duk seat belakang pun kena tempiass nya .. cisss ~

    ReplyDelete
  6. @beluncas ^.^ hahaha...tu la.5 baris ke belakang semua kene tempiass..tak pasal2 je bau cencalukk...hahahha..

    ReplyDelete
  7. zoul,dhsyt pic no 2..seram wehhhhh

    ReplyDelete
  8. eiuuww .. geli seak ... eeeeeeeeeeeeeee ! stop it zoul , hahhahha, kembang tekak den . .. ..erkk

    ReplyDelete
  9. gambar gimnas 2 trbaik kot...

    ReplyDelete
  10. @nurani hehehe..tau tak pe...bahaya betull..

    ReplyDelete
  11. @ZORAhahaha..kepala bertukar jadi kaki..mmg terbaekkkkk

    ReplyDelete
  12. gambar rumah api tue yg paling seram

    ReplyDelete
  13. @wear4kids hahaha.tau tak pe..tapi muntah tu laggii seramm kot hahaha

    ReplyDelete
  14. mmg style....nak dpt timing mcm n bukan senang ma...harap kita semua buat photographic la bukan porn0graphic.huhu...

    ReplyDelete
  15. Ya, mungkin karena itu

    ReplyDelete