Menjelang Ramadhan - Kad Ucapan Menyambut Ramadhan

ASSALAMUALAIKUM...

Entri aku pada kali ini adalah bersempena dengan Ramadhan yang akan menjelang tiba pada 1 Ogos 2011, Isnin bersamaan dengan 1 Ramadhan 1432 Hijrah.

Jadi, bersempena dengan bulan Ramadhan yang mulia ini,aku nak berkongsi beberapa keping Kad Ucapan Ramadhan yang aku cipta berdasarkan hasil buah fikiran aku sendiri maaf kalau tak cantik ye.Kesemuanya ada 11 keping kad. Jangan segan-segan sekiranya korang nak ambil dan beri kepada kawan-kawan atau nak "save image". Aku tak marah pun. Kalau nak ambil dan post di entri korang sendiri pun tak apa. Jemput lah..Kalau gambar kecik, klik pada gambar tersebut.Nanti akan keluar gambar yang lebih besar.

Di bulan Ramadhan ini juga, aku menyeru umat Islam termasuk aku supaya memperbanyakkan berselawat, berzikir dan melakukan amalan-amalan ibadah yang sunat disamping memohon keampunan dariNya supaya dosa-dosa kita yang lama akan terhapus, Insyaallah.Namun begitu,amalan ibadah fardhu ain seperti Solat Lima Waktu jangan pula kita abaikan.

KAD UCAPAN RAMADHAN,SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN,UCAPAN RAMADHAN,KAD UCAPAN RAMADHA AL MUBARAK,MENJELANG RAMADHAN,SELAMAT MENYAMBUT PUASA,KAD UCAPAN HARI PUASA

KAD UCAPAN PUASA,SAMBUTAN RAMADHAN,KAD UCAPAN HARI RAYA


akupunyer.com,akupunyerlah,ramadhan di Malaysia

Ramadhan 1433,Sambutan Ramadhan

KAD UCAPAN SAMBUTAN RAMADHAN,KAD UCAPAN BULAN PUASA,KAD UCAPAN HARI RAYA 2011,KAD UCAPAN MENYAMBUT RAMADHAN 2011

KAD UCAPAN RAMADHAN,SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN,UCAPAN RAMADHAN,KAD UCAPAN RAMADHA AL MUBARAK,MENJELANG RAMADHAN,SELAMAT MENYAMBUT PUASA,KAD UCAPAN HARI PUASA

KAD UCAPAN RAMADHAN,SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN,UCAPAN RAMADHAN,KAD UCAPAN RAMADHA AL MUBARAK,MENJELANG RAMADHAN,SELAMAT MENYAMBUT PUASA,KAD UCAPAN HARI PUASA

KAD UCAPAN RAMADHAN,SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN,UCAPAN RAMADHAN,KAD UCAPAN RAMADHA AL MUBARAK,MENJELANG RAMADHAN,SELAMAT MENYAMBUT PUASA,KAD UCAPAN HARI PUASA

KAD UCAPAN SAMBUTAN RAMADHAN,KAD UCAPAN BULAN PUASA,KAD UCAPAN HARI RAYA 2011,KAD UCAPAN MENYAMBUT RAMADHAN 2011

KAD UCAPAN SAMBUTAN RAMADHAN,KAD UCAPAN BULAN PUASA,KAD UCAPAN HARI RAYA 2011,KAD UCAPAN MENYAMBUT RAMADHAN 2011,TARAWIH,ANAK BULAN,KAD RAMADHAN UPIN DAN IPIN


Sebelum mengakhiri entri ini, semoga Ramadhan kali ini akan lebih bermakna dari Ramadhan tahun-tahun lepas.Kepada mereka yang dah wajib puasa tu,jangan la pulak cari alasan ke,buat-buat lupa ke tak nak puasa.Hehehe. Harap-harap puasa kali ini boleh penuh sebulan macam tahun-tahun sebelumnya..Insyaallah...

Kalau suka sila klik +1 ye :


P/S: Entri ini di publish oleh "Auto-publish" kerana aku mungkin ada tiada di depan laptop.

30 Responses to "Menjelang Ramadhan - Kad Ucapan Menyambut Ramadhan"

  1. wah..cantik dan comel la kad tuh..
    suke2..hehe..
    selamat menyambut ramadhan ye..
    =D

    ReplyDelete
  2. @cik ana hehe.thanks cik ana..jgn segan2 kalau nak amek hehe

    ReplyDelete
  3. mcm2 kad ye zoul...
    slmt berpuasa jgk utk awk..:)

    ReplyDelete
  4. @Etong hehe.selamat berpuasa juga...jgn lupa lak,hari ini puasa...haha

    ReplyDelete
  5. @Lieyly ︱ Alia hahaha..cantikk?? sape cantik? ZOuL? hahahahahhaah..terima kasih :P

    ReplyDelete
  6. @nurani hahaha..selamat berpuasa too :D

    ReplyDelete
  7. wah..semat-semat :)
    rase lame x masuk blog bro ni

    ReplyDelete
  8. zoul..takpa..lana maafkan sebab tak cantik,haahhahaah. jahat giler ayat,hahahaha.

    ~gurau je zul..hee..hurmm..lama dah perhati..zoul suka guna font yg satu ni. smpai kat shtbx pn font tu juga. zoul guna font apa zoul?

    ReplyDelete
  9. @TYNTHA LANA haha.amboi ayat yg kecik tu nampak plak dia ye..font? font yg kt mana?? yang kat shoutbox tu ZouL guna fomnt default je la...tapi kalau gambar2 tu ZouL guna font showcardgothic je.takpun babykruffy.

    ReplyDelete
  10. Comelnye kad ... suke la tgok. Salam ramadhan buat zoul :)

    ReplyDelete
  11. @My Life's Journey hehe.thankss.salam ramadhan buat awak jugak

    ReplyDelete
  12. cantik kad..lukisan tu pun buat sendiri ye..kreatif gak budak zoul ni..hehe

    ReplyDelete
  13. @Waniehaha..lukisan tak de la buat sendiri..Google Image je hahaha

    ReplyDelete
  14. nak berbuka da ni.selamat berbuka!!!

    ReplyDelete
  15. @WAHIDA ALIAS hehe..thanks.selamat berbuka jugak ye

    ReplyDelete
  16. nant kak lang nak kad raya gmbr kak lang bleh x?! hikhik

    ReplyDelete
  17. @kak lang hahaha.boleh je.tapi ZOuL tak reti sngt la nak buat kad ni..yg kat ats tu pun simple2 je...tak de la cantik mana pun...

    ReplyDelete
  18. terrernye design!! :) ika suka upin ipin tu dgn last sekali...tp semua comel sbnrnye...^^, zoul leh bukak kedai design la...terrer2...

    ReplyDelete
  19. @ika hehe.thanks ika..tak de la terer mana pun..haha..kaler pink yang last tu suka je ek..mmg giler pink hahaha

    ReplyDelete
  20. woaah mcm2 design ucapan ramadhan ye :)
    cantik bro ^^

    ReplyDelete
  21. wah hbatnye design2 ni yerk...

    ReplyDelete
  22. asmah5385@yahoo.comMay 15, 2012 at 8:34 AM

    terima kasih share ilmu..moga dalam rahmatNYA..

    ReplyDelete