Nak Traffic Ke Website Free? Meh Bace Sini

traffic ke websites,free traffic,1000 hits,global auto surf,dapat traffic ke websites
Gambar dari Yahoo Image
Bila berbual pasal TRAFFIC dan UNIQUE VISITOR macam kat post aku yang lalu mesti ramai yang "uish,macam mana tu?" , "aku pun nak gak UV ni". Tapi persoalannye, adakah korang tau macam mana nak dapatkan traffic ke blog atau websites korang? Tau macam mana nak dapatkan UV setinggi ini? xde la tinggi mane pun bro dan secara tak langsung dapat income untuk portal pengiklanan yang memang terbukti menjana duit sehingga kini..Aku tidak nafikan yang Teknik SEO yang berkesan mampu menjana traffik yang tinggi, tapi aku tetap juga guna beberapa teknik lain yang bukan SEO.

traffic blog,websites popular,auto traffic

Click untuk tumbesaran sempurna

Mudah je actually,korang hanya perlu ushar kat sini www.globalautosurf benda ni free je bro..nak guna pun senang je.


GlobalAutoSurf is a FREE to use State-of-the-art Internet Marketing Portal. We have everything you need to market your Website, Blog, Affiliate page, Business Opportunity, Product or list building. Our features include a rock solid, cheat proof AutoHits system, Banner Exchange, Text ads exchange, even advanced features like Ad Tracking and more are at your disposal.
Kiranya websites ni tolong korang untuk dapatkan traffic la...Excited tak?Jom ushar cara-cara nak daftar.

Cara nak Daftar :

  • mula korang bukak websites ni GlobalAutoSurf
  • korang daftar la macam biasa,emel tu penting sebab nak kene verify lepas tu
  • log in emel,verify la account GlobalAutoSurf korang tu
  • lepas dh verify tu korang g websites GlobalAutoSurf balik, korang try login
  • dah login tu korang "add la URL" blog korang (click kat gambar arrow kuning tu)
traffic mudah ke websites,cara dapat unique visitor,traffic ke blog
Klik gambar untuk pemahaman

Klik gambar untuk pemahaman

  • lepas tu korang tunggu la sampai URL blog korang tu di approve,tunggu sampai kat tab "state" tu jadi enabled.(selalunya 1hari)
  • sementara menunggu tu korang boleh la "surf" untuk dapatkan point(point tu leh guna untuk tambahkan UV ke blog korang)
Klik gambar untuk pemahaman

Contoh websites yang akan korang "surf" bila klik button "Surf" tu

  • bila site korang dh approve keesokkannya,korang cuba cari gambar arrow kuning yang tulis "allocate" click kat situ
Klik gambar untuk pemahaman

  • lepas dah keluar,korang letak la berapa-berapa pun nilai korang suka,1000 ke dan click button "allocate".Benda ni penting sebab traffic akan datang melalui nilai yang korang letak.Kalu korang nak 1000 traffic yang datang ke websites korang letak la 1000.Lepas dah "Allocate" tu close je ataupun signout je.
Klik gambar untuk pemahaman

  • lepas tu korang tunggu je.dan check traffic ke blog korang selepas sehari.mesti naik punya lah.


So macam mana tips aku ni? Aku dah letak gambar untuk mudahkan pemahaman korang.Kalau gambar tak jelas,Klik kat gambar tu ok.Kalau korang nak tau bila kita daftar je automatik dapat 5000 points. Banyak kan? So bleh la korang habiskan dulu 5000 points tu dulu sebelum start "surf" hehe..Kalau ade yang tak jelas korang komen je kat bawah ni..Nanti aku bantu ape yang perlu.

Kalau korang nak tambahkan Facebook Likes dan Follower Twiter boleh rujuk : Cara Tambahkan FB Likes Anda !

P/S : Kalau korang gabungkan Global Surf dengan YMads seperti entry aku ni mesti dapat income bulanan yang banyak.

67 Responses to "Nak Traffic Ke Website Free? Meh Bace Sini"

  1. nice info......

    take software free here ok

    http://crack-software-store.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. thanks for sharing here MrTas

    ReplyDelete
  3. ape function die eak??cam menarik la zoul:)

    ReplyDelete
  4. mr crazee : functionnye ialah bg org dtg ke websites kte dan tambah traffic kte....Zoul dh cbe dan mmg terbukti berkesan....

    ReplyDelete
  5. Ada English version? Aku x faham some of the lines

    ReplyDelete
  6. bulakbolero.sg sai : english version xada la.sorry..tapi kat websites tu memang ada cara2nya...cuba bukak kat websites tu dan click "FAQ"

    ReplyDelete
  7. Ur welcome amir aizat .haha jgn lpe try gak tau.

    ReplyDelete
  8. ta paham sgtlaa.. mcm mane kite na habeskan p0int 2? tekan all0cate 2 jew eh?

    ReplyDelete
  9. Anis Aryna Shamsuddin : point tu kene bahekan dgn allocate tu je la..so allocate je bnyk2 kat websites mana2 yang u dh select..nnt traffic akan dtg berdasarkan allocate tu la.

    ReplyDelete
  10. nice lah sob..
    ane tak athu..
    hehehehe :) :) :)
    http://www.yoedha.com/2011/05/mari-berkomunitas-di-faceblog.html

    ReplyDelete
  11. nice sharing...saya dh cuba hasil belum lagi hihihi...

    ReplyDelete
  12. sumpah ta faham weyh ! haha , tp menarik la ;p

    ReplyDelete
  13. @Faraa Eiman's haa? tak paham?tak paham tang mana??dftar pehtu tgk mcm dalam gambar je...

    ReplyDelete
  14. nice tips, tapi takot la nak cuba.hehe

    ReplyDelete
  15. @kiwitakot?? hehe.ala tak de salah pun la..lgpun yg surf ialah org gakk..tapi ade script tertentu la yg diroang guna....bukan nye traffic tak tentu hala..

    ReplyDelete
  16. Salam. Terima kasih Zoul! mmg menarik info ni. Dah test memang menjadi :)

    ReplyDelete
  17. Autosurf yang best jugak ni, thanks bro.

    ReplyDelete
  18. weyh.. aq takot kene byr la, beb.. hish.. kal0 tetibe mintk byr.. AMIK KO.. aiseh.. btul kew free nih? was-was nih..

    ReplyDelete
  19. @AishahAdlina Free je la websites tu..tak ada byar2 pun.

    ReplyDelete
  20. dah buat lh.. sudah 3 kali dapt no 1. auto surf...

    ReplyDelete
  21. dah buat lh.. sudah 3 kali dapt no 1. auto surf...

    ReplyDelete
  22. wow..zoul menarik ni...nak try,,,kalo betul pasti sehari trafik uv ke blog sy smpai 2k..huhuhu..

    ReplyDelete
  23. @josrevalution owh yg tu..hehe.patot la.ZouL gune kejap je auto surf ni..

    ReplyDelete
  24. thanxs for the info..saya dah daftar, so makneyer skg sy downline awk lah..

    ReplyDelete
  25. @Surie dah daftar ek..ok..tenkiu sebab jadi downline saya hehehe..

    ReplyDelete
  26. Menarik nie... sedang mencuba... :) thanks share...

    ReplyDelete
  27. @Farid bin Aspar hehe..okay..cuba lahh..tak rugi pun

    ReplyDelete
  28. zoul! thanks for sharing this.. currently cnk tmpt 44... tapi cane nak allocate tu? part tu yang tak faham. tapi cnk tarama je letak 1000 camtu. die mesti credit kite lebih dari amount tu ya?

    ReplyDelete
  29. @CNK wah wah wah.tempat yang ke 44 not bad..haha.yup.kredit kene bnyk dari nilai kita letak kat allocate tu..kalau kredit dah abeh kita kene tekan "Surf" untuk tambahkan semula kredit

    ReplyDelete
  30. wah- wah mantap kali artikelnya
    http://www.cakipin.com

    ReplyDelete
  31. tak paham yang tang allocate tu.mcm mana nak earn kdit?

    ReplyDelete
  32. thank for the tip. kat sini aku tambah lg satu tip yg mmg berkesan jugak. cara dia buat keyword external. aku ada tulis artikel kt sini boleh tengok.. http://infinitytraffic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. @arash82

    thanks ye bro berkongsi tips jgak.hehe

    ReplyDelete
  34. cam tade pon free kedit 5000 tu...?

    ReplyDelete
  35. @Cik Farz yeke tak de? ZouL buat dulu ade je..cbe try email diorang tnye if mash tetap tak de gk

    ReplyDelete
  36. apsal tak dapat nak register??

    ReplyDelete
  37. kenapa URL masih dlm waiting state walaupun dah 2 hari daftar?

    http://tubepanas.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorang check dulu link kalau link blog tu ade page pelik diorang tak approve..selalunya 1hari je dah approve...blog ko 1st page loading kene tekan enter tu kan?? mybe tu masalahnye la kot..

      Delete
  38. Salam asal kaunya reject dia kata blog anda nengandungo popup apa tue

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog anda mengandungi popup? mknenye blog awk ade popup la..popup tu mcm page yg ttbe keluar sendiri bla kte tak klik ape2..cuba try google popup ads tu ape. :) harap mmbntu

      Delete
  39. seriously agak brkesan...thanks tp lpas dftar xdpt credit free 5000 pn

    ReplyDelete
    Replies
    1. lpe la..Global Auto Surf ni dh baru and upgrade sket.kalau nk dpat 5000 free credit tu kene surf smpai bbrapa websites dahulu..

      Delete
  40. boley ke guna untuk websiet yg pakai google adsense or nuffnang ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau utk adsense tak buleh..tp klu Nuffnang buleh je...

      Delete
  41. Aku dah login walaupun sebenarnya aku sndiri pun tak faham apa yg aku buat ni... Boleh tanya tak, camana plak klu dah tinggi tuh traficc,camana plak kita bleh dapat pulangan yg lumayan ? ishhh betul2 tak faham lerrrr...Zoul...tlg xplain plz

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro dh buat mcm kat atas dh? bnda ni cuma naikan traffik ke blog je..tak naikkan pulangan lumayan pun..leh rendahkan alexa rank.and kalau surfer yg surf blog kita nmpk mcm best.mybe dia akan baca blog kita tu..

      Delete
  42. Replies
    1. yup...GA akan banned klu gne bnda ni

      Delete
  43. mcm mana nak dapat kan income dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. income?mksud bro nk dptkan kredit tu? klu nk dptkan kredit kene surf websites..kt menu ats tu ade button "SURF" klik je..pastu biar dalam sejam ke.nnt akan dpat la kredit..klu bru dftar, bro surf je dalam 100 websites.pastu otomatik dapat 50000 kredit percuma

      Delete
  44. tak paham berkaitan dengan allocate point tu.. nape ade 0.86 lak?

    ni web baru http://www.haneast.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. allocate points tu utk setkan berapa banyak point yg kita nak guna untuk dapatkan hits kat globalsurf..kalau bro nk 1000 orang datang ke blog bro. letak la 1000 kat allocate points tu..if points dah abeh kat allocate tu otomatik akan jadi 0. yang 0.86 tu automatik nilai jd cmtu bila points dah abis..

      Delete
  45. Zoul, ni confirm ye takde bayar2 nye..?
    So, skng maksudnya point tu kalau letak 1000, bila habis kita kene surf website.. then bila dapat point daripd hasil surfing tu, kita leh allocate point lagi?kan..kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.free je..bila dh abeh point, just surf utk tambah point balik..

      Delete
  46. dh register tapi tak dapat pun emel untuk di verify.

    ReplyDelete
  47. menarik entry awk ni zoul..ringkas tp padat..thanx

    ReplyDelete