BlogWalking Kini Semudah ABC...

blogwalkingtips,teknikmudahblogging
Hari ini selepas aku dah edit2 terbaik punya blog ini aku pun apa lagi..Jalankan kegiatan haram berblogwalking laa..Tapi aku bijak,guna software untuk blogwalking je..hehe..mudah,murah dan selamat...mungkin ramai dah try,tapi mungkin juga ada yang belom try...

blogwalking software,autoblogwalking,autoblogging,bloggerSnapshot Software Blogwalking Sofware V 1.6

Kalau korang nak try,boleh la Download Di Sini..Free je...Cara nak guna pun senang je...50 Blog ada dalam senarai..Kalau 50 Blog sehari korang berjalan2..Mesti traffic websites mantopp.! hehe..

Ha!,terlupa plak.Semasa tengah best2 berjalan-jalan kat blog2 yang ada dalam senarai tu ada,aku ada banyak kepelikan kemusykilan sebab kenapa la blog sesetengah mereka itu memeningkan kepala otak aku..Nak cari shoutbox sikit punya la payah...Entry saje panjang mengalahkan essay Sijil Pelajaran Malaysia.Tapi tak ada pun orang komen..hehe.bukan mengata tapi itu la kenyataannya..Kalau nak tulis panjang2 pun buat la function "readmore" sebab bukan semua orang nak baca entry tu kan...tapi aku bace gak

Yang lagi pening kepala ialah blog yang "homepage" nyer terlalu "meriah".Paham ke "meriah dalam konteks aku ini ape? Ala, blog/websites yang terlalu banyak sangat "widget" dan "gadget" tu la..Widget saje berjela2 sampai setengah kaki kebawah.Aku nak baca pun macam tak ada mud je..Lagi parah widget penting2 tak ada pulak blog diaorang dh top kot tak perlu widget2 mcm shoutbox

Jadi kesimpulannya..Lu pikirlah Sendiri...keh keh..

Download Software Blogwalking V 1.6

15 Responses to "BlogWalking Kini Semudah ABC..."

  1. Mudah mudah. Semua benda jadi senang kan.

    ReplyDelete
  2. haha..aah..guna software je sekarang ni..

    ReplyDelete
  3. scha : blog scha ok je..hehe

    ReplyDelete
  4. nak sedut jap..hehe.. mcm best jerr

    ReplyDelete
  5. @kutoOobambOo / ericoanaci tade password lah.ZouL try okay je...mula klik download tu pehtu tunggu 20saat pehtu link akan kuar..klik link yang keluar tu utk download

    ReplyDelete
  6. hebatnya orang malay.. salut yak

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. bro klik je kat setiap link yang ade dalam software tu..nnt otomatik bukak kat browser..so tak payah nk cari kat chatbox spe2 kalau nk blogwalking

      Delete
  8. menarik....jap lg nk try...thanks sbb kongsi....

    ReplyDelete